Is it possible to make an image of a neutrino...?

DM900
Registrierte Benutzer
Registrierte Benutzer
Beiträge: 52
Registriert: So 2. Jun 2024, 12:53
Hat sich bedankt: 16 Mal
Danksagung erhalten: 47 Mal

Re: Is it possible to make an image of a neutrino...?

#61

Beitrag von DM900 »

atef 0 hat geschrieben: Di 18. Jun 2024, 11:07 If you are using C band
The high and low frequency should be set like this
For satellites that operate on the C band
To get a signal

screenshot.png
I know that how to set c band sir
Above I set Ku band but still no signal in 52.5E
Even log shows signal
Folgende Benutzer bedankten sich beim Autor DM900 für den Beitrag:
atef 0 (Di 18. Jun 2024, 13:22)
Bewertung: 7.14%
Benutzeravatar
atef 0
Registrierte Benutzer
Registrierte Benutzer
Beiträge: 126
Registriert: Mi 18. Dez 2013, 13:01
Wohnort: egypt
Hat sich bedankt: 129 Mal
Danksagung erhalten: 96 Mal

Re: Is it possible to make an image of a neutrino...?

#62

Beitrag von atef 0 »

Of course, the problem does not relate to a specific satellite
But you have another problem, I don't know where it is
All satellites work for me, but without a disk switch
screenshot (1).png
screenshot (2).png
Du hast keine ausreichende Berechtigung, um die Dateianhänge dieses Beitrags anzusehen.
Boxs using NMP:
MIPS: DM820
DM900
Registrierte Benutzer
Registrierte Benutzer
Beiträge: 52
Registriert: So 2. Jun 2024, 12:53
Hat sich bedankt: 16 Mal
Danksagung erhalten: 47 Mal

Re: Is it possible to make an image of a neutrino...?

#63

Beitrag von DM900 »

atef 0 hat geschrieben: Di 18. Jun 2024, 13:34 Of course, the problem does not relate to a specific satellite
But you have another problem, I don't know where it is
All satellites work for me, but without a disk switch

screenshot (1).png

screenshot (2).png
Yes u are right
this neutrino images not support diseqc switch very well that is exactly a problem
And are u getting all tps of 52.5 or other satellite because without diseqc switch I don't get various tps of satellite
Benutzeravatar
atef 0
Registrierte Benutzer
Registrierte Benutzer
Beiträge: 126
Registriert: Mi 18. Dez 2013, 13:01
Wohnort: egypt
Hat sich bedankt: 129 Mal
Danksagung erhalten: 96 Mal

Re: Is it possible to make an image of a neutrino...?

#64

Beitrag von atef 0 »

I don't understand what tps is
Can you explain more?
Boxs using NMP:
MIPS: DM820
Benutzeravatar
BPanther
Administrator
Administrator
Beiträge: 13622
Registriert: Do 11. Jan 2007, 00:06
Wohnort: Berlin
Hat sich bedankt: 705 Mal
Danksagung erhalten: 1735 Mal
Kontaktdaten:

Re: Is it possible to make an image of a neutrino...?

#65

Beitrag von BPanther »

I think he mean tps = transponders.
Folgende Benutzer bedankten sich beim Autor BPanther für den Beitrag:
atef 0 (Di 18. Jun 2024, 15:50)
Bewertung: 7.14%
MfG BPanther
KEIN SUPPORT PER PN -> Bitte das Forum nutzen und das Wiki lesen.


Bild Bild
Thx udog für das Bild.
TV: Sony Bravia KDL-46HX755
Boxen mit NMP und Unicable2 (Jess):
SH4: 7x UFS910 (1W, 128MB), 1x UFS910 (14W, 64MB), 1x UFS912, 2x UFS913, 1x AV700, 1x AV7000, 1x AV7500 (DVB-S/C/T), 1x Edision Argus Pingulux, 1x Vizyon820HD
MIPS: 1x VU+DUO, 1x VU+DUO2, 1x DM800, 1x DM8000, 1x DM820, DM7080
ARM: 3x AX 4K HD51 (DVB-S/SX/C/T/T2), 1x VU+Solo4K (DVB-S/SX (FBC)/C/T/T2 (DUAL)), 1x VU+Duo4K (DVB-S/SX (FBC)/C (FBC)), 3x E4HD 4K Ultra (DVB-S/SX/C/T/T2)
ARM: 1x VU+Duo4KSE (DVB-S/SX (FBC)/C (FBC)), 1x VU+Ultimo4K (DVB-S/SX (FBC)/C (DUAL)), 1x VU+Uno4KSE (DVB-S/SX (FBC)/C (FBC)), 2x VU+Zero4K (DVB-S/SX)
ARM: 1x DM900 (DVB-S/SX (FBC)/S/C/T (Tripple)), 1x DM920 (DVB-S/SX (FBC)/S/C/T (Tripple))
Benutzeravatar
atef 0
Registrierte Benutzer
Registrierte Benutzer
Beiträge: 126
Registriert: Mi 18. Dez 2013, 13:01
Wohnort: egypt
Hat sich bedankt: 129 Mal
Danksagung erhalten: 96 Mal

Re: Is it possible to make an image of a neutrino...?

#66

Beitrag von atef 0 »

Neutrino has no problem with diseqc switch
It used to work for me in the past on my SH4 without a problem
I had a satellite dish number on me
Three of the lnb-lnb c band are for circular polarization
and lnb c band for linear polarization
And lnb for ku band
Everything was working without problems
Boxs using NMP:
MIPS: DM820
Benutzeravatar
atef 0
Registrierte Benutzer
Registrierte Benutzer
Beiträge: 126
Registriert: Mi 18. Dez 2013, 13:01
Wohnort: egypt
Hat sich bedankt: 129 Mal
Danksagung erhalten: 96 Mal

Re: Is it possible to make an image of a neutrino...?

#67

Beitrag von atef 0 »

DM900 hat geschrieben: Di 18. Jun 2024, 13:55
atef 0 hat geschrieben: Di 18. Jun 2024, 13:34 Of course, the problem does not relate to a specific satellite
But you have another problem, I don't know where it is
All satellites work for me, but without a disk switch

screenshot (1).png

screenshot (2).png
Yes u are right
this neutrino images not support diseqc switch very well that is exactly a problem
And are u getting all tps of 52.5 or other satellite because without diseqc switch I don't get various tps of satellite
All frequencies work for me in accordance with my geographical location and coverage maps
screenshot (4).png
screenshot (5).png
Du hast keine ausreichende Berechtigung, um die Dateianhänge dieses Beitrags anzusehen.
Zuletzt geändert von atef 0 am Di 18. Jun 2024, 15:54, insgesamt 1-mal geändert.
Boxs using NMP:
MIPS: DM820
DM900
Registrierte Benutzer
Registrierte Benutzer
Beiträge: 52
Registriert: So 2. Jun 2024, 12:53
Hat sich bedankt: 16 Mal
Danksagung erhalten: 47 Mal

Re: Is it possible to make an image of a neutrino...?

#68

Beitrag von DM900 »

BPanther hat geschrieben: Di 18. Jun 2024, 15:37 I think he mean tps = transponders.
Yes transponders I connect 52.5 without diseqc switch and it scans some transponders but not all I try then other Ku band satellite too and same result only scan some transponders
I have full coverage and all transponders are ok in Enigma2
DM900
Registrierte Benutzer
Registrierte Benutzer
Beiträge: 52
Registriert: So 2. Jun 2024, 12:53
Hat sich bedankt: 16 Mal
Danksagung erhalten: 47 Mal

Re: Is it possible to make an image of a neutrino...?

#69

Beitrag von DM900 »

atef 0 hat geschrieben: Di 18. Jun 2024, 15:41 Neutrino has no problem with diseqc switch
It used to work for me in the past on my SH4 without a problem
I had a satellite dish number on me
Three of the lnb-lnb c band are for circular polarization
and lnb c band for linear polarization
And lnb for ku band
Everything was working without problems
Sh4 and dm900 is different in various aspects working there does not mean it will work in dm900 too
Benutzeravatar
atef 0
Registrierte Benutzer
Registrierte Benutzer
Beiträge: 126
Registriert: Mi 18. Dez 2013, 13:01
Wohnort: egypt
Hat sich bedankt: 129 Mal
Danksagung erhalten: 96 Mal

Re: Is it possible to make an image of a neutrino...?

#70

Beitrag von atef 0 »

DM900 hat geschrieben: Di 18. Jun 2024, 15:51
BPanther hat geschrieben: Di 18. Jun 2024, 15:37 I think he mean tps = transponders.
Yes transponders I connect 52.5 without diseqc switch and it scans some transponders but not all I try then other Ku band satellite too and same result only scan some transponders
I have full coverage and all transponders are ok in Enigma2

screenshot (5).png
Du hast keine ausreichende Berechtigung, um die Dateianhänge dieses Beitrags anzusehen.
Folgende Benutzer bedankten sich beim Autor atef 0 für den Beitrag (Insgesamt 2):
BPanther (Di 18. Jun 2024, 16:02) • DM900 (Di 18. Jun 2024, 16:18)
Bewertung: 14.29%
Boxs using NMP:
MIPS: DM820
Benutzeravatar
BPanther
Administrator
Administrator
Beiträge: 13622
Registriert: Do 11. Jan 2007, 00:06
Wohnort: Berlin
Hat sich bedankt: 705 Mal
Danksagung erhalten: 1735 Mal
Kontaktdaten:

Re: Is it possible to make an image of a neutrino...?

#71

Beitrag von BPanther »

@DM900: I hope you have activated the NIT scan. This will find tps which are not listet or with wrong data in satellites.xml.

BTW: DiseqC has for all architectures the same source. The only thing maybe timing problems (diseqc commands) because the old sh4/mips have slow cpu power and so on, newer may "too fast".
Folgende Benutzer bedankten sich beim Autor BPanther für den Beitrag:
atef 0 (Di 18. Jun 2024, 16:01)
Bewertung: 7.14%
MfG BPanther
KEIN SUPPORT PER PN -> Bitte das Forum nutzen und das Wiki lesen.


Bild Bild
Thx udog für das Bild.
TV: Sony Bravia KDL-46HX755
Boxen mit NMP und Unicable2 (Jess):
SH4: 7x UFS910 (1W, 128MB), 1x UFS910 (14W, 64MB), 1x UFS912, 2x UFS913, 1x AV700, 1x AV7000, 1x AV7500 (DVB-S/C/T), 1x Edision Argus Pingulux, 1x Vizyon820HD
MIPS: 1x VU+DUO, 1x VU+DUO2, 1x DM800, 1x DM8000, 1x DM820, DM7080
ARM: 3x AX 4K HD51 (DVB-S/SX/C/T/T2), 1x VU+Solo4K (DVB-S/SX (FBC)/C/T/T2 (DUAL)), 1x VU+Duo4K (DVB-S/SX (FBC)/C (FBC)), 3x E4HD 4K Ultra (DVB-S/SX/C/T/T2)
ARM: 1x VU+Duo4KSE (DVB-S/SX (FBC)/C (FBC)), 1x VU+Ultimo4K (DVB-S/SX (FBC)/C (DUAL)), 1x VU+Uno4KSE (DVB-S/SX (FBC)/C (FBC)), 2x VU+Zero4K (DVB-S/SX)
ARM: 1x DM900 (DVB-S/SX (FBC)/S/C/T (Tripple)), 1x DM920 (DVB-S/SX (FBC)/S/C/T (Tripple))
DM900
Registrierte Benutzer
Registrierte Benutzer
Beiträge: 52
Registriert: So 2. Jun 2024, 12:53
Hat sich bedankt: 16 Mal
Danksagung erhalten: 47 Mal

Re: Is it possible to make an image of a neutrino...?

#72

Beitrag von DM900 »

BPanther hat geschrieben: Di 18. Jun 2024, 15:58 @DM900: I hope you have activated the NIT scan. This will find tps which are not listet or with wrong data in satellites.xml.

BTW: DiseqC has for all architectures the same source. The only thing maybe timing problems (diseqc commands) because the old sh4/mips have slow cpu power and so on, newer may "too fast".
Thanks for effort I don't know what is the problem here than I have full Signal of all satellite and everything is ok in Enigma2
Benutzeravatar
atef 0
Registrierte Benutzer
Registrierte Benutzer
Beiträge: 126
Registriert: Mi 18. Dez 2013, 13:01
Wohnort: egypt
Hat sich bedankt: 129 Mal
Danksagung erhalten: 96 Mal

Re: Is it possible to make an image of a neutrino...?

#73

Beitrag von atef 0 »

BPanther hat geschrieben: Di 18. Jun 2024, 15:58 @DM900: I hope you have activated the NIT scan. This will find tps which are not listet or with wrong data in satellites.xml.

BTW: DiseqC has for all architectures the same source. The only thing maybe timing problems (diseqc commands) because the old sh4/mips have slow cpu power and so on, newer may "too fast".
Can this code be added to Neutrino?


https://github.com/openatv/enigma2/comm ... ae80d099e0

or

https://github.com/openatv/enigma2/comm ... fcc8a5f6c2
Folgende Benutzer bedankten sich beim Autor atef 0 für den Beitrag:
DM900 (Mi 19. Jun 2024, 05:00)
Bewertung: 7.14%
Boxs using NMP:
MIPS: DM820
Benutzeravatar
BPanther
Administrator
Administrator
Beiträge: 13622
Registriert: Do 11. Jan 2007, 00:06
Wohnort: Berlin
Hat sich bedankt: 705 Mal
Danksagung erhalten: 1735 Mal
Kontaktdaten:

Re: Is it possible to make an image of a neutrino...?

#74

Beitrag von BPanther »

atef 0 hat geschrieben: Di 18. Jun 2024, 21:34 Can this code be added to Neutrino?
https://github.com/openatv/enigma2/comm ... ae80d099e0
or
https://github.com/openatv/enigma2/comm ... fcc8a5f6c2
This won't work. E2 works only with max values in percent, Neutrino works with max values of 65535 (eqal to 100%). And if I recalculate this so I have here a SNR of 95% - this is not right, 65-75% is here right. So I can leave this with the simple multiplicators of 350/35. Neither E2 nor Neutrino can display the real values, these are only "estimation values", which also depend on the driver. This always requires a real measuring device. Therefore not really important.
Folgende Benutzer bedankten sich beim Autor BPanther für den Beitrag:
atef 0 (Mi 19. Jun 2024, 10:30)
Bewertung: 7.14%
MfG BPanther
KEIN SUPPORT PER PN -> Bitte das Forum nutzen und das Wiki lesen.


Bild Bild
Thx udog für das Bild.
TV: Sony Bravia KDL-46HX755
Boxen mit NMP und Unicable2 (Jess):
SH4: 7x UFS910 (1W, 128MB), 1x UFS910 (14W, 64MB), 1x UFS912, 2x UFS913, 1x AV700, 1x AV7000, 1x AV7500 (DVB-S/C/T), 1x Edision Argus Pingulux, 1x Vizyon820HD
MIPS: 1x VU+DUO, 1x VU+DUO2, 1x DM800, 1x DM8000, 1x DM820, DM7080
ARM: 3x AX 4K HD51 (DVB-S/SX/C/T/T2), 1x VU+Solo4K (DVB-S/SX (FBC)/C/T/T2 (DUAL)), 1x VU+Duo4K (DVB-S/SX (FBC)/C (FBC)), 3x E4HD 4K Ultra (DVB-S/SX/C/T/T2)
ARM: 1x VU+Duo4KSE (DVB-S/SX (FBC)/C (FBC)), 1x VU+Ultimo4K (DVB-S/SX (FBC)/C (DUAL)), 1x VU+Uno4KSE (DVB-S/SX (FBC)/C (FBC)), 2x VU+Zero4K (DVB-S/SX)
ARM: 1x DM900 (DVB-S/SX (FBC)/S/C/T (Tripple)), 1x DM920 (DVB-S/SX (FBC)/S/C/T (Tripple))
DM900
Registrierte Benutzer
Registrierte Benutzer
Beiträge: 52
Registriert: So 2. Jun 2024, 12:53
Hat sich bedankt: 16 Mal
Danksagung erhalten: 47 Mal

Re: Is it possible to make an image of a neutrino...?

#75

Beitrag von DM900 »

atef 0 hat geschrieben: Di 18. Jun 2024, 21:34
BPanther hat geschrieben: Di 18. Jun 2024, 15:58 @DM900: I hope you have activated the NIT scan. This will find tps which are not listet or with wrong data in satellites.xml.

BTW: DiseqC has for all architectures the same source. The only thing maybe timing problems (diseqc commands) because the old sh4/mips have slow cpu power and so on, newer may "too fast".
Can this code be added to Neutrino?


https://github.com/openatv/enigma2/comm ... ae80d099e0

or

https://github.com/openatv/enigma2/comm ... fcc8a5f6c2
@atef0 u have dm900 if yes then please tell me which tuner 2166D or 2166B
Folgende Benutzer bedankten sich beim Autor DM900 für den Beitrag:
atef 0 (Mi 19. Jun 2024, 10:53)
Bewertung: 7.14%
Antworten

Zurück zu „DM900 UHD - Allgemeines“